ATC127-Protecție treaptă ceramică din eloxALUM20,12mm

Protecție din eloxALUM20 pentru trepte ceramice creată pentru spațiile supuse unui trafic mediu.Elementele de prindere și susținere cu care este prevazută dau stabilitate și durabilitate ansamblului.Este prevazută cu rizuri antiderapante ce-i conferă rezistență la uzură.Se montează o data cu plăcile.Se poate utiliza și la exterior,datorita calitatii eloxajului care confera rezistenta la actiunea factorilor de mediu.Etape de montaj a protectiei pe treapta:1.Taiati profilul la dimensiunea dorita;2.Fixati profilul in adeziv,in asa fel incat cavitatea formata de cele doua laturi verticale "sa imbrace" placile de pe contratreapta;3.Pozitionati placile de pe treapta de-alungul profilului,presandu-le ferm in adeziv; (Vezi mai multe detalii)

Disponibilitate: Ón stoc

Cod produs: ATC127

Producator: PROLUX - Genesis

Pret: 28.56 lei

Pretul contine TVA

minus plus
Fii primul care da un review!

Descriere


Protecție din eloxALUM20 pentru trepte ceramice creată pentru spațiile supuse unui trafic mediu. Elementele de prindere și susținere cu care este prevazută dau stabilitate și durabilitate ansamblului. Este prevazută cu rizuri antiderapante ce-i conferă rezistență la uzură.Se montează o data cu plăcile. Se poate utiliza și la exterior,datorită calitații eloxajului care confera rezistență la actiunea factorilor de mediu.

Etape de montaj a protecției pe treaptă:
1.Taiați profilul la dimensiunea dorită;
2.Fixati profilul în adeziv,în așa fel încât cavitatea formată de cele doua laturi verticale "să îmbrace" plăcile de pe contratreaptă;
3.Pozitionați plăcile de pe treaptă de-a lungul profilului,presându-le ferm în adeziv;Date tehnice
Latime (mm): 26 mm
Material: aluminiu eloxat
Montaj produs: simultan cu placarea
Prindere produs: cu adeziv
Zona de utilizare: in exterior si interior

Comentarii

Clientii casaparchet.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Comentariu
Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Numele tau


Email


Comentariu