Semineu electric MiniGodin,41,5x55x25,4cm

Semineu electric deosebit,care imita foarte bine un godin cu lemne,efectul de flama si senzatia bustenilor care ard fiind foarte realiste.MiniGodinul este un semineu multifunctional care se instaleaza usor si este foarte simplu de utilizat:poti alege doar un efect de flama pentru o atmosfera placuta sau poti adauga la aceasta si optiunea de a produce caldura in doua trepte de viteza.Specificatii tehnice:*Putere:1800-1970W*Elemente pentru efect de flama si busteni,becuri,ventilator si element de incalzire,dimmer pentru reglarea intensitatii caldurii si luminii.Greutate:12,5kgSemineu elelectric MiniGodin face parte din categoria de seminee decorative si decoratiuni casa.Pretul include timbru verde 5RON Potrivitart.11 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 5din16.04.2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice:Achizitionarea unui produs electric nou,permitec umparatorului sa predea DEEE în sistem„unullaunul“,în mod gratuit,în aceleaşi condiţii precum cele de livrarea produsului nou,dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat Profiulux SA este inregistrata in Registrul national al producatorilor de echipamente electrice si electronice sub nr.RO-2013-12-EEE-1340-II (Vezi mai multe detalii)

Disponibilitate: instoc

Cod produs: MGD.SE

Producator: Fun Fires

Pret: 523.6 lei

Pretul contine TVA

minus plus
Fii primul care da un review!

Descriere

Pentruiubitoriiamenajarilorcuizretro,Hobbitlandoferaunsemineuelectricdeosebit,careimitafoartebineungodinculemne,efectuldeflamasisenzatiabustenilorcareardfiindfoarterealiste. MiniGodinulesteunsemineumultifunctionalcareseinstaleazausorsiestefoartesimpludeutilizat:potialegedoarunefectdeflamapentruoatmosferaplacutasaupotiadaugalaaceastasioptiuneadeaproducecalduraindouatreptedeviteza. Specificatiitehnice: *Putere:1800-1970W *Elementepentruefectdeflamasibusteni,becuri,ventilatorsielementdeincalzire,dimmerpentrureglareaintensitatiicalduriisiluminii. Greutate:12,5kg SemineulelectricMiniGodinfacepartedincategoriadesemineedecorativesidecoratiunicasa.



Comentarii

Clientii casaparchet.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Comentariu
Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Numele tau


Email


Comentariu