ATD107-Protecție treaptă ceramică din eloxALUM20,10mm

Profilul se utilizează ca protecție din eloxALUM20 pentru trepte ceramice, fiind concepută pentru a proteja și finisa elegant marginea treptelor ce urmează a fi placate. Datorită calitații eloxajului, poate fi folosită și la exterior.Rizurile cu care sunt prevazute ambele laturi ale profilului aducând plus de sigurantă în utilizare,datorită rolului antiderapant și rezistenței la uzură. Se montează o dată cu materialul de finisaj al treptei. Etape de montaj a protectiei pe treaptă: 1.Taiați profilul la dimensiunea dorită; 2.Fixați profilul în adeziv, în așa fel încât cavitatea formată de cele doua laturi verticale "să îmbrace" plăcile de pe contratreaptă; 3.Pozitionați plăcile de pe treaptă de-a lungul profilului,presandu-le ferm în adeziv; (Vezi mai multe detalii)

Disponibilitate: Ón stoc

Cod produs: ATD107

Producator: PROLUX - Genesis

Pret: 40.46 lei

Pretul contine TVA

minus plus
Fii primul care da un review!

Descriere


Profilul se utilizează ca protecție din eloxALUM20 pentru trepte ceramice, fiind concepută pentru a proteja și finisa elegant marginea treptelor ce urmează a fi placate. Datorită calitații eloxajului, poate fi folosită și la exterior.Rizurile cu care sunt prevazute ambele laturi ale profilului aducând plus de sigurantă în utilizare,datorită rolului antiderapant și rezistenței la uzură. Se montează o dată cu materialul de finisaj al treptei.

Etape de montaj a protectiei pe treaptă:
1.Taiați profilul la dimensiunea dorită;
2.Fixați profilul în adeziv, în așa fel încât cavitatea formată de cele doua laturi verticale "să îmbrace" plăcile de pe contratreaptă;
3.Pozitionați plăcile de pe treaptă de-a lungul profilului,presandu-le ferm în adeziv;



Date tehnice
Latime (mm): 22 mm
Material: aluminiu eloxat
Montaj produs: simultan cu placarea
Prindere produs: cu adeziv
Zona de utilizare: in interior

Comentarii

Clientii casaparchet.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Comentariu
Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Numele tau


Email


Comentariu