CUBE-Mini Semineu electric

Un semineu electric cu dimensiuni foarte mici,care poate fi plasat oriunde,in camere micute sau mai mari;este un semineu cu o putere de incalzire considerabila,care poate incalzi fara probleme o camera de dimensiuni medii.Datorita dimensiunilor reduse,este usor de manevrat,iar utlizarea sa este simpla.Semineu lelectric Cube prezinta o protectie care intrerupe functionarea daca este rasturnat accidental.Disponibil in culoarea rosu,are un efect vizual deosebit datorita efectului de flacara,mai ales daca functioneaza in intuneric;poate fi utilizat doar pentru efectul de flama,sau si pentru incalzire.Specificatii tehnice:*Putere:1500W*Element pentru efect de flama*Dimensiuni:24x33x16cmGreutate:10kgSemineulelectric CUBE face parte din categoria de seminee decorative si decoratiuni casa.Pretul include timbru verde 5RON Potrivit art. 11 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 5 din 16.04.2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice : Achizitionarea unui produs electric nou, permite cumparatorului sa predea DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat. Profiulux SA este inregistrata in Registrul national al producatorilor de echipamente electrice si electronice sub nr. RO-2013-12-EEE-1340-II (Vezi mai multe detalii)

Disponibilitate: instoc

Cod produs: CUB.SE

Producator: Fun Fires

Pret: 245.14 lei

Pretul contine TVA

minus plus
Fii primul care da un review!

Descriere

Unsemineuelectriccudimensiunifoartemici,carepoatefiplasatoriunde,incameremicutesaumaimari;esteunsemineucuoputeredeincalzireconsiderabila,carepoateincalzifaraproblemeocameradedimensiunimedii. Datoritadimensiunilorreduse,esteusordemanevrat,iarutlizareasaestesimpla.SemineulelectricCubeprezintaoprotectiecareintrerupefunctionareadacaesterasturnataccidental. Disponibilinculoarearosu,areunefectvizualdeosebitdatoritaefectuluideflacara,maialesdacafunctioneazainintuneric;poatefiutilizatdoarpentruefectuladeflama,sausipentruincalzire. Specificatiitehnice: *Putere:1500W *Elementpentruefectdeflama *Dimensiuni:24x33x16cm Greutate:10kg SemineulelectricCUBEfacepartedincategoriadesemineedecorativesidecoratiunicasa.



Comentarii

Clientii casaparchet.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs
Numele tau
Email
Comentariu
Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi


Spune-ne parerea ta despre acest produs

Numele tau


Email


Comentariu